< Till bloggens startsida

Skola

Sitter och gör INGENTING även fast jag har saker att göra...

Inspiration


Troende

När jag ändå sitter och läser om religion kan jag inte undgå att tänka på mig själv. Jag är döpt, jag är konfirmerad så jag borde vara kristen... men jag har ingen kristen tro vilket blanda annat menas med att jag inte tror på att det finns något liv efter döden, som alla kristna tror, vilket borde betyda att inte jag är kristen?. Självklart beror det på vilken "grad" av troende man är också. Tycker det är ganska intressant endå att vara så troende till något/någon. Jag kan inte riktigt förstå eftersom jag aldrig har varit med om det tidigare.

Religion

Pluggar de tre systerreligionerna. Sedan försöker jag även sätta mig in i att vara Hindu eftersom att vi har ett seminarium/diskussions examination imorgon och jag står för Hinduismen. Kan bli spännande men framförallt kommer det att bli roligt! :D Fick även reda på mitt psykologibetyg häromdagen, MVG för min del... STÅLT

Life...

...is too short to spend time with people who suck the happiness out of you

Så jag inte tappar fokusen


Skolnörd

Underbart att jag inte lämnas skolan åt sidan när det är helg! Läraren tvingar på ossatt skriva en laborationsrapport om jämviktsförskjutning som ska lämnas in ikväll... Och smart som jag är så har jag inte orkat göra det tidigare vilket leder till att detta är min sysselsättning for the moment:
(Ursäkta bildkvalitén men detta är allt jag har att erbjuda just nu)

Otur

Bara för att jag känner mig så himla rastlös, pigg och motiverad idag ska jag skriva klart min kemi laborationsrapport och träna ikväll! Hörs efter skolan:)
En kompis har haft lite otur och fått in hennes plopp från örhänget I örat! Helt sjuuukt vad ont det gör. Upplevde det för ca 7 år sedan och det är inte någonting man vill komma ihåg.. Ska äveb följa med henne på sjukhuset idag, hoppas att det löser sig för henne :)

Berömm

Alt slit till redovisningen lönade sig ändå! Är sjuukt stolt över mig själv att jag presterade så bra. Därför tänkte jag unna mig en avslappnande dag utan skolarbete så istället åkte jag och tränade, afrodans blev det. Skoj med någonting nytt men det var inte ett sådant krävande pass som jag hade förväntat mig ;). Troligtvis blir det ett till pass imorgon om jag har tid och ork till det...
Just nu:

Träningskläder

tack gode gud att denna skoldag är över !! klarar inte v tt gå från åtta varje dag till klockan halv fem .... iallafall så mötte jag upp mamma på stan efter skolan och köpte träningskläder:D nu kommer det vara dubbelt så roigt att träna !! tänkte ta ett spinningpass men kommer inte att hinna det på grund av att jag har redovisning i bioteknik ! det ska bli kul. slänger med en inte så värst bra bild på min byxornoch bh

Spelnörd

fint at kliva upp denhär tiden för att precis hinna med en buss som går tio i åtta. när jag väl kollar på mitt schema så står det att jag börjar tio i tio.... allt som finns att vöra nu är att spela lite spel.
någon som vet et bra och anpassat spel till en tab 10.1? :)

Tab

Hej Samsung Galaxy Tab!

Nystart

Ny star, nytt utseende, ny positiv energi och ny tänkande i skolan är allt jag behöver.
Två sekunder efter att skrivit ett deprimerande inlägg om hur jag mår känner jag motivation till det jag skrivit ovan. Allt detta på en gammal vän som jag tappat kontakten med. Dax för förändring, kommer jag att hänga med ??

Kärlek

Jag älskar kärleken men jag hatar all stress och alla problem. Känner att för tillfället är jag nere i min värsta period och jag vet inte hur jag ska ta mig ur den. Det känns som att vardagen vänder sig emot mig och jag blir bara på sämre och sämre humör... VARFÖR kan jag inte känna mig lycklig??? Väntar bara på att sommaren ska komma och att bättre dagar utan stress kan påverka mitt vanliga humör. Jag som alltid är positiv och aldrig känner att små vardagsproblem kan stoppa mig. Vad har hänt???

Nyvaken

Åhh vad jag hatar att kliva upp tidigt!! Det går bara inte. Istället ligger jag kvar i sängen och har 20 minuter på mig innan jag ska gå till bussen... OTROLIGT.
Sitter iallafall just nu och lyssnar på Mix Megapol och har precis tagit på mig någonting att ha. Ska springa ner och äta lite frukost och sedan ska jag bege mig vidare mot skolan!!

...

Diggar att mina läsare verkligen läser mina inlägg och inte bara slänger in en kommetar för att visa upp deras blogg... Jaja, anledningen till att jag döpte min rubrik till "Sjuk" var inte på grund av att jag själv är sjuk utan på grund av att jag tyckte att manusförfattaren till filmen "Kick Ass" hade en sjuk fantasi...
"oj krya på dig<3"

Favoritblogg atm



Måndag

Ny vecka och nya tag!! Efter denna skolvecka kommer jag att vars stålt över mig själv med tanke på hur mycket jag har att göra :). Har däremot inga planer inför helgen vilket gör att jag inte kommer att känna mig lika stressad :) UNDERBART. Startade iallafall denna vecka med att lämna in mitt fysikhemprov och sedan bar det av till träningslokalen för Yoga! Imorgon tänkte jag träna styrketräning och jag hoppas att jag inte kommer att få lika mycket träningsverk som förra veckan. Men som sagt, fem veckor kvar till nästa lov...

Istället för...

...träning så blir det kinamat!!

Sjuk

Det finns väl ingenting mer att säga om filmen mer än att det måste ha varit en sjuk manusförfattare :O

Kick Ass

På grund av att jag hur trött som helst igår så hann jag inte se klart den. Tänkte se klart den nu istället för att se om slutet är lika sjuk dom filmen har varit hittills. Tänkte först att filmen var väl helt okej ändå men den börjar allt mer och mer bli till ett skämt :O. Jag tittade på den med min lillasyster och jag ångrar den en aning, haha. Men som tur var så skrattade hon bara åt de äckliga sakerna :)

I brist på annat...

Har faktiskt aldrig sett denna film men jag hoppas på att den är någorlunda underhållande iallafall ! :)

Dagen

Underbar lördag hittills! Började med att välkomna de nya eleverna till min skola!! Vet inte hur jag ska övertyga dem om att min skola är den bästa?! men jag hoppas iallafall att de väljer rätt val. Älskar även mina lärare som verkligen bryr sig om oss elever. Har ALDRIG träffat mer personligare lärare tror jag :)

Har även kollat på lägenhet med familjen. Den låg ungefär 200 m bort från vart jag bor nu så ingen fara med det. Frågan är bara om jag kommer att trivas där. Såklart får man har i åtanke att jag inte kommer att kunna bosätta mig helt förens om ungefär ett år eftersom att detta hus kommer fortfarande att kännas som hemma även fast det tillhör någon annan. Kom iallafall nyss hem efter en underbart mysig middag och filmmys med min älskade och jag sitter just nu och försöker att hitta på någonting att göra. Skolarbete kan jag lägga åt sidan på eftersom att jag har redan tillbringat nästan hela gårdagen till att skriva klart den!! (stolt)

Franska

Varför har jag så himla svårt för att läsa språk? Samma problem hade jag med engelskan för några månader sedan men det har jag blivit van med nu, men FRANSKA... Det går bara inte?! och jag fårstår inte vad jag gör för fel heller.. Antar att all läran ligger i grunden och det är grundläran jag skyller på... vilket kan stämma ganska bra :)
Iallafall så lyssnar jag just nu på Mix Megapol och ska börja bege mig mot bussen!!

Saker

Låt mig flytta hemifrån så jag kan inreda och köpa söta, onödiga saker!!! Jag vill beställa hem allt som finns på http://www.roligaprylar.se/... fattar inte varför jag är så fascinerad av speciella och annorlunda saker ! :O För att undvika att beställa hem alla prylar som jag tittar på stänger jag ner fönstret innan det är för sent haha...

Allt

Vad fan ska man göra när allt känns skit? Skolan tar all energi ur mig och jag känner mig så egoistisk för tillfället. Har ingen aning om varför jag känner som jag gör men bra mår jag inte allafall. Har valt att lägga allting åt sidan och göra det jag tycker om.

Träning

Fyfaaaan... HELT slut! Jag kom försent till mitt jympapass som jag egentligen skulle köra så det blev styrketräning istället! KUUL? ja faktiskt men otroooligt jobbigt. Efter en härlig dusch och en banan ska jag bege mig till sängs. Får lite insperation av Anders Timell och säger:
Tack för mig, hej!


Rygg

På grund av att jag är rastlös och att jag inte orkar med skolarbete just nu åker jag och tränar upp ryggen lite granna! Får se om jag orkar med något pass efter det... känner mig lite rastlös så varför inte göra av med all min energi på någonting nyttigt?
Dagen i sig har väl varit helt okej. Sköna lektioner med underbara människor :) mer än det kräver jag inte. Ända nackdelen med dagen var att jag trodde det var Onsdag och när jag verkligen insåg att det var Tisdag så blev jag väääldigt omotiverad... Men dagen krävde inget hårt arbet så jag klarade av den utan några problem :)
Som ni ser har jag inte nämnt några fritidssysselsättningar på grund av den anledning att jag inte är så personlig som alla andra är i deras bloggar.

Morgon

Kliver upp onödigt tidigt idag för att göra skolarbete innan skolan! Börjar inte förens efter lunch så nu hinner jag göra klart det som ligger och väntar... Får se hur mycket jag orkar och hinner med :) Efter skolan hade jag även tänk mig att dra till träningslokalen för att antingen träna spinning eller gå på ett jympapass, får se vad det blir!
Igårkväll gjorde jag ingenting speciellt, såg på film och åt lite Ben & Jerry's. Filmvalet var Paranormal Activity 3 och det var inte mitt förslag men det var sevärd iallafall!

Clean

Nu har jag tagit mig en dusch och vaknat till lite. Passade även på att storstäda hela mitt rum på grund av att fotografen till flytten kommer hit på Onsdag och jag kommer inte ha tid att städa när det är skoldagar... Men du är det gjort och det känns jätte skön!! Jag känner värkligen att dessa år som jag har bott i detta hus har satt sina spår så det kommer kännas underbart att flytta härifrån! :D
Sitter även och lyssnar på låtarna som Sverigetoppen har att erbjuda: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2023&artikel=454963. Funderar på vilka tre låtar jag ska rösta på... Får kanske bli något liknande som förra veckan :)

Dagar

Ja en del tår ju mer en andra om jag säger så. Sen vill jag även tillägga att jag kollade klart på The O.C. säsong ett och fira en kompis under en och samma dag ! Väldiiigt trevlig gårdag om jag säger så :) Idag blir det arbete i annan ort... KUL. Sen ska jag även lägga min tredje och näst sista röstning i Sverigetoppen. Återkommer med senare med detta.

Ny blogg

Japp, jag har bytt till blogg.se på grund av att jag inte kunde se statistiken hos bloggsia.se. Men som sagt, på grund av jag inte är så fullt teknoligiskt utvecklad så kommer jag inte kunna flytta över de inlägg jag har gjort hos bloggsida. Detta betyder alltså att detta är mitt första blogginlägg och jag väljer att presentera mig själv, ännu en gång till bloggvärlden, och jag vill säga välkommen bloggvärlden till mig! :)

Min gamla blogg:
http://motri.bloggsida.se/

RSS 2.0